Kjoler til nytår

Nytåret står for døren, det betyder også at vi skal til at overveje mulighederne for omkring valg af kjole. Markedet er stort, men fælles for de fleste butikker er at de holder længe på kjolerne inden de bliver sat frem i butikkerne. Der findes dog enkelte butikker som allerede nu er klar, og har sat nytårskjolerne frem.

Jeg har selvfølgelig allerede kigget mig omkring efter den kjole jeg skal have på. Mange steder er det nemlig de samme kjoler der går igen på før, efter og under nytår salget. Jeg har fundet denne her flotte kjole (se billedet nedenfor)

diamante-cocktailkjole

Det fedeste ved at være tidligt ude med nytårskjolen er faktisk, at den kan bruges til næsten alle julefrokosterne også. Det er selvfølgelig et must, at de mennesker der kommer til julefrokosterne ikke er de samme man skal holde nytår med, for så er det jo lidt en spoiler.

En anden ting der faktisk har irriteret mig lidt i den forbindelse er de sociale medier. Jeg elsker jo egentlig Facebook, hvor jeg bruger mange timer på at blive underholdt i løbet af en dag, men lige når vi snakker tøj og kjoler, og min fidus med at bruge samme kjole, så kan det hurtigt blive afsløret hvis man får lagt et billede op på Facebook.