Sådan bliver du modeblogger

Er du forfatter og vil du gerne udbrede dit navn og dine bøger? Hvis ja, er denne artikel uden tvivl noget for dig. I artiklen kan du bl.a. læse om, hvordan du med enkle tricks kan øge kendskabsgraden af dit forfatterskab.

Lav en personlig hjemmeside

En af de bedste metoder du kan gøre brug af er at lave en hjemmeside. Med en personlig hjemmeside kan du skrive om dine udgivelser, lidt om hvem du er og løbende skrive blogindlæg, der fanger dine læseres interesse.

Den helt store fordel ved hjemmesiden er, at du kan blive fundet, når folk søger på dit navn på Google. Derudover kan hjemmesiden også fungere som et online visitkort, hvor interesserede kan læse mere om dig og kontakte dig, hvis de for eksempel mangler svar på noget.

Hvis du er meget i tvivl om, hvordan du griber det at lave en hjemmeside an, anbefales det at starte på webhotelsoversigt.dk. Der kan du bl.a. få en masse gode tips til at lave en flot hjemmeside, der ikke koster spor meget at have kørende.

Tag ud og hold foredrag om dine bøger/interesseområder

En anden god måde at udbrede kendskabet til dig på er ved hjælpe af foredrag. Rigtig mange foreninger rundt omkring i landet er interesseret i foredragsholdere af en hver slags.

Tag ud og fortæl om dine bøger eller nogle interesseområder du har. Hvis tilhørerne finder det interessant, er de typisk mere tilbøjelige til at huske dig og måske købe dine bøger og næste udgivelser.

Sørg for at gøre dit foredrag spændende og unikt. Inddrag for eksempel nogle billeder, videoklip og lignende med henblik på at skille dig ud fra mængden af foredragsholdere.

Forsøg dig med PR og andet relevant markedsføring

Hvis du for eksempel som forfatter har et stort kendskab til et specifikt emne, kan du med fordel brande dig som en emneekspert i medierne. For at dette lykkes kan du lave noget PR på dit navn. Få et PR-bureau til at hjælpe dig med at komme i mediernes søgelys.

Når først du er kommet i aviser, magasiner og måske TV, så går det hurtigt med at brede kendskabet til dit navn ud.