Tips og gode råd: Sæt prikken over i’et på festoutfittet

Det er oftest ikke nødvendigt at gå ud og bruge mange penge på festoutfittet, for med ganske få midler kan du let og enkelt pifte et simpelt outfit op og hurtigt ligne en funklende diamant. Læs med her og find gode tips til, hvordan du kan spare på udgifterne og stadig blive festens smukke midtpunkt.

Spar penge på de dyre festkjoler og i stedet…

Vi kvinder kan typisk godt tænke, at vi er nødt til at gå ud og investere i en ny kjole eller lignende, hvis vi skal til en fødselsdag eller anden festlig anledning. Men det er ikke altid nødvendigt, hvis man blot har noget pæn makeup eller flotte smykker.

I stedet for at købe en dyr kjole, som man måske kun kommer i én gang, kan man i stedet købe nogle store og iøjefaldende øreringe eller en bemærkelsesværdig halskæde, som kan sætte prikken over i’et til den sorte, enkle kjole. En halskæde eller øreringe med store perler, fjer eller farver. Noget, der vil løfte den sorte lille sag, og samtidig få det til at se bragende eksklusivt ud.

Alternativt kan du også gå all in på makeuppen og tilføje nogle dybrøde læber, mørklilla læber eller en smokey eyes makeup, hvor du enten tilføjer brunlige- eller grålige nuancer. Et afdæmpet outfit kan sagtens løftes op med en smuk og funklende øjenskygge eller læbestift, men undgå at have både knald på øjnene og læberne. Enten eller.

Tilsæt den lille varme sag

Særligt henover efteråret og vinteren kan det være en god idé at se sig efter en flot blazerjakke eller lun pelsvest, som kan holde dig varm, når du skal udenfor. En pelsvest eller blazerjakke er tilmed stilet og kan være med til at gøre hele outfittet eksklusivt at se på.